Mine klienter udtaler:

Udtalelse fra kvinde 44 år

Hejsa Claus. Jeg har fået en online behandling mod klaustrofobi med BWRT hos dig. Jeg følte at jeg var i virkelig gode hænder og du gjorde mig meget tryg, selvom det er et sårbart emne for mig. Min klaustrofobi er ikke helt forsvundet, men den er mindsket betydeligt, og så har jeg fået modet til at eksponere mig selv for ting, som jeg før undgik. Nu kan jeg bedre tage elevatoren, gå gennem svingdøre mm. 1000 tak for din hjælp - håber du kommer til at hjælpe mange flere.

LHK / 44 år

________________________________________________________

Udtalelse fra CF - yngre mand

"Jeg har været til to sessioner med Claus Pallesen som min første terapeut. Claus havde for mig lige præcis det de kvaliteter jeg søgte i en terapeut. Han er stille rolig nede på jorden, og prøver virkelig at sætte sig ind i din situation fordi vi alle har hver vores historie. Udover min egen indsats hjemmefra har de to sessioner med Claus hjulpet mig til at komme over det lille bump i mit privatliv, så jeg igen kan fokusere på mit arbejde. Claus Pallesen vil derfor være min tilbagevendende terapeut for fremtiden, og jeg kan klart anbefale ham til andre."

________________________________________________________

Udtalelse fra par

Vi har det faktisk rigtig godt og vores forhold er også rigtig godt. Hvis vi får brug for hjælp igen, hvilket vi tænker at vi gør gennem livet, så er det helt sikkert dig vi vil bruge! Vi har også anbefalet dig til vores venner.

________________________________________________________